Er zijn al veel nieuwe collecties badmode binnen. Kom en kies uit de bekende merken Maryan Mehlhorn, Roidal, Marlies Dekkers, Watercult, Antigel, Charmline, Gottex, Raffaela di Angelo. Van PHO en van Pia Rossini hebben we leuke strandmode en accessoires. Hieronder een greep uit het assortiment:

Badmode

In een leuk badpak kunt u lekker genieten van zon en water. Natuurlijk in een badpak met een elegante uitstraling en een goede pasvorm. Belangrijk is het onderhoud van uw badkleding. We adviseren om nooit in de wasmachine te wassen, maar altijd met de hand met een vloeibaar wasmiddel. Het langste plezier heeft u van uw badkleding als u er meerdere tegen elkaar in draagt. En niet een week lang hetzelfde badpak aan doet.
Een goede pasvorm is erg belangrijk, want juist als het weinig om het lijf heeft dan moet het perfect zitten. Bent u een zonaanbidder dan is en blijft een bikini heel fijn om te dragen. Badpakken worden vaker gebruikt om te zwemmen. We hebben badmode in verschillende stijlen en prijsklassen. Zodat u een ruime keus heeft.
Een musthave bij uw strandoutfit is een pareo. Die knoopt u makkelijk om u heen als u even op het terras van een kop koffie wilt genieten. We hebben bij onze badkleding veel bijpassende accessoires, zoals tunieken, shorts en strandjurken. Zodat u makkelijk een complete outfit kunt samenstellen.
We hebben een team van deskundige adviseurs die letten op pasvorm, uitstraling en hoe u zich in het badpak of de bikini voelt. Want uiteindelijk gaat het om uw strandplezier.